Lentoapu-v-white-kopi.png

Miten valtuutan Lentoavun edustamaan itseäni?

Kaikkien matkustajien tai heidän huoltajiensa on allekirjoitettava valtakirja, joka antaa Lentoavulle valtuutuksen edustaa heitä kysymyksessä.

Kun valtakirja on allekirjoitettu, asia siirtyy Lentoavun käsiteltäväksi. Tämän jälkeen lentoyhtiöön ei enää tule olla itse yhteydessä. Lentoapu hoitaa kaiken yhteydenpidon lentoyhtiön kanssa lentosi myöhästymiseen/peruutukseen/ylibuukkaukseen liittyen.

Lentoapu sitoutuu viemään asiasi loppuun saakka. Emme päästä yhtäkään lentoyhtiötä helpommalla, vaan pyrimme aina saamaan sinulle sen korvauksen, johon olet oikeutettu – viimeistä euroa myöten.

Asiasi on loppuun käsitelty vasta sitten, kun
1. olet saanut korvauksen ja Lentoapu on saanut palkkion
2. toteamme, että et ole oikeutettu korvaukseen.

Joskus lentoyhtiö saattaa olla suoraan yhteydessä asiakkaaseen, vaikka se ei ole sallittua. Lentoyhtiö saattaa yrittää päästä asiakkaan kanssa sopimukseen, joka on sekä tämän että Lentoavun kannalta epäedullinen.

Kannattaa siis varautua mahdolliseen yhteydenottoon. Lähetä saamasi viestit eteenpäin Lentoavulle ilman, että vastaat lentoyhtiölle. Jos saat korvauksen, sitoudut maksamaan Lentovulle palkkion huolimatta siitä, oletko saanut rahat suoraan lentoyhtiöltä vai meidän kauttamme.

Palvelumme Miten valtuutan Lentoavun edustamaan itseäni?