Lentoapu-v-white-kopi.png

Mitä Lentoapu voi tehdä juridisessa mielessä?

Suuri osa Lentoavun työntekijöistä on juristeja. Kaikki juristimme, asiankäsittelijämme ja muut työntekijämme ovat EY-asetuksen 261/2004 asiantuntijoita. Se on EU-tuomioistuimen vahvistamaa lainsäädäntöä, joka antaa lentomatkustajalle mahdollisuuden saada korvaus, kun lento on myöhässä, peruttu tai kun matkustajan pääsy lennolle evätään esimerkiksi ylibuukkaustilanteessa.

Näin voimme auttaa:

1. Lentoapu esittää lentoyhtiölle oikeudellisen vaatimuksen maksaa rahallinen vakiokorvaus ja korvata mahdolliset ylimääräiset kustannuksesi ja vaatii, että lentoyhtiö maksaa korvaussumman meille.

2. Jos lentoyhtiö kieltäytyy maksamasta, selvitämme, oletko oikeutettu korvaukseen EU-asetuksen perusteella. Asian todentamiseksi paneudumme teknisiin todisteisiin, joiden avulla voimme saada varmuuden siitä, onko lentoyhtiö vastuussa lentosi myöhästymisestä, peruutuksesta tai ylibuukkauksesta.

3. Saatamme kuukausittain satoja tapauksia ilmailuviranomaisten tai tuomioistuinten käsiteltäväksi. Jos lentoyhtiö ei suostu maksamaan, mutta Lentoapu katsoo, että olet oikeutettu korvaukseen, viemme asiasi mahdollisuuksien mukaan oikeuteen. Tämän teemme ilmaiseksi, ja maksamme myös kaikki oikeudenkäyntikulut.

4. Erityisen vaikeissa tapauksissa olemme yhteydessä ulosottovirastoon.

Olemme päteviä viemään saataviesi perinnän niin pitkälle kuin tarve vaatii.

Palvelumme Mitä Lentoapu voi tehdä juridisessa mielessä?