Lentoapu-v-white-kopi.png

Voinko perua korvaushakemukseni ennen kuin asiani on käsitelty loppuun?

Kun olet allekirjoittanut valtakirjan, käynnistämme nopeasti hakemuksesi käsittelyn, alamme muotoilla vaatimusta ja keräämme tarvittavat tiedot vaatimuksemme tueksi.

Jos haluat perua valtakirjan tai korvaushakemuksen ennen kuin asiasi on käsitelty loppuun, sovellamme seuraavia ehtoja:

  • Jos perut valtakirjan kirjallisesti ennen 14 päivän peruutusoikeuden umpeutumista, emmekä vielä ole ehtineet toimittaa vaatimusta lentoyhtiölle, voit perua korvaushakemuksen ilmaiseksi.

  • Jos perut valtakirjan 14 päivän peruutusoikeuden aikana, mutta Lentoapu on jo ehtinyt käsitellä asiasi ja toimittaa vaatimuksen lentoyhtiölle, perimme yhden työtunnin hintaa vastaavan 65 euron kertamaksun (sis. arvonlisäveron). Maksu peritään korvaushakemusta kohden huolimatta siitä, montako matkustajaa hakemuksessa on. Tämän jälkeen Lentoapu ilmoittaa lentoyhtiölle, että se ei enää edusta matkustajia asiassa ja peruu vaatimuksensa.

  • Jos asiasi on käsitelty loppuun 14 päivän kuluessa, eli lentoyhtiö on maksanut vaaditun korvauksen joko Lentoavulle tai suoraan matkustajille, perimme 30 prosentin palkkion korvaussummasta ja mahdollisten ylimääräisten kulujen korvauksesta.

  • Jos haluat perua korvaushakemuksesi yli 14 päivää valtakirjan allekirjoittamisen jälkeen, eli 14 päivän peruutusoikeuden umpeuduttua, eikä korvausta ole vielä maksettu, perimme työstämme 65 euron tuntihinnan sen perusteella, montako tuntia olemme asiasi käsittelyyn käyttäneet.

  • Jos haluat perua valtakirjan sen jälkeen, kun asiasi on jo viety oikeuteen, palkkiomme on 30 % vaatimussummasta. Lisäksi Lentoapu perii sinulta kaikki kulut (oikeudenkäyntimaksut ja -kulut sekä mahdolliset käännöskustannukset), joita sille on aiheutunut turhasta oikeudenkäynnistä. Tämän jälkeen vaatimus perutaan ja kanteesta luovutaan.

Valtakirjan voi perua vain kirjallisesti. Valtakirjan voi perua vain omasta ja alaikäisten lastensa puolesta, ei muiden täysi-ikäisten puolesta.

Palvelumme Voinko perua korvaushakemukseni ennen kuin asiani on käsitelty loppuun?