Lentoapu-v-white-kopi.png

Kauanko joudun odottamaan korvausta?

Ensin Lentoapu selvittää, onko sinulla ylipäätään oikeutta korvaukseen.

Jos oikeus korvaukseen on, lentoyhtiö saattaa maksaa sen peräti muutaman viikon kuluessa. Asian käsittelyyn saattaa kuitenkin mennä jopa muutama vuosi, jos se on saatettava ilmailuviranomaisen tai tuomioistuimen käsiteltäväksi.

Useimmat asiakkaistamme saavat korvauksensa 2–6 kuukauden jälkeen korvaushakemuksen lähettämisestä – mutta joskus aikaa kuluu vähemmän tai enemmän.

Jos sinulla ei ole oikeutta korvaukseen, koska lentoyhtiön ei voida katsoa olevan vastuussa viivästymisestä tai asiaasi ei syystä tai toisesta voi saattaa tuomioistuimen käsiteltäväksi, et maksa korvaushakemuksen lähettämisestä meille mitään.

Jos onnistumme saamaan sinulle korvauksen ja lentoyhtiö maksaa rahat meille, siirrämme heti osuutesi korvaussummasta ilmoittamallesi tilille.

Jos lentoyhtiö maksaa korvauksen suoraan sinulle, velvollisuutesi on ottaa välittömästi yhteyttä Lentoapuun ja ilmoittaa meille tarkka vastaanottamasi summa. Juristimme selvittävät, onko saamasi summa oikea.

Asiasi on loppuun käsitelty vasta sen jälkeen, kun lentoyhtiö on maksanut täsmälleen sen summan, jonka olet oikeutettu saamaan, ja Lentoapu on saanut palkkion työstään.

Käsittelyajat Kauanko joudun odottamaan korvausta?