Lentoapu-v-white-kopi.png

Miksi Lentoapu?

Lentoapu on EY-asetuksen 261/2004 asiantuntija. Asetuksessa määritellään lentomatkustajan oikeudet silloin, kun lento on myöhässä, peruttu tai ylibuukattu (ylivarattu).

Lentoapu veloittaa palveluistaan aina vakiohinnan – vaikka veisimme asiasi oikeuteen. Et maksa koskaan enempää kuin sovitun palkkion, johon sisältyy arvonlisävero. Mitään ennakoimattomia kuluja ei ole. Jos emme onnistu saamaan sinulle lentoyhtiöltä korvausta, olet käyttänyt palvelujamme ilmaiseksi.

Lentoavulla on vahva taustatiimi, jonka puoleen voit aina kääntyä, jos sinulla on kysyttävää. Olemme tavoitettavissasi, kun tarvitset meitä. Löydät asiakaspalvelumme aukioloajat osoitteesta lentoapu.fi.

Jos olet epävarma sinulle kuuluvista oikeuksista, Lentoapu tarjoaa ilmaista neuvonta-apua, joka ei sido sinua mihinkään. Täyttämällä etusivullamme osoitteessa lentoapu.fi olevan lomakkeen voit testata, oletko oikeutettu korvaukseen.

Kun olet allekirjoittanut valtakirjan ja liittänyt hakemukseesi tarvittavat asiakirjat (varausvahvistuksen), korvaushakemuksesi on valmis.

Voitamme 98 % niistä tapauksista, joissa asiakkaamme on oikeutettu korvaukseen – myös niistä, jotka viemme oikeuteen.

Palvelumme Miksi Lentoapu?