Lentoapu-v-white-kopi.png

Olen saanut rahaa suoraan lentoyhtiöltä

Vaikka olet valinnut Lentoavun edustamaan itseäsi, lentoyhtiö saattaa kuitenkin maksaa korvauksen suoraan tilillesi. Jos olet saanut rahaa suoraan lentoyhtiöltä, velvollisuutesi on ilmoittaa siitä meille ja lähettää kaikki lentoyhtiöltä saamasi viestintä asiakaspalveluumme osoitteeseen [email protected] Ilmoita samalla tarkka vastaanottamasi summa.

Lentoapu lähettää tämän jälkeen sinulle laskun, sillä meillä on oikeus palkkioon tekemästämme työstä myös siinä tapauksessa, että lentoyhtiö maksaa korvauksen suoraan sinulle.

Jos asiasi on viety oikeuteen

Jos Lentoapu saattaa asiasi tuomioistuimen käsiteltäväksi ja voittaa, monissa tapauksissa lentoyhtiö maksaa korvauksen ja korvattavat oikeudenkäyntikulut suoraan sinulle. Näissä tapauksissa lentoyhtiö tekee useimmiten yhden maksusuorituksen, joka koostuu seuraavista maksuista:
  1. Vakiokorvaus ja korvaus mahdollisista ylimääräisistä kustannuksista. Näistä sinulle kuuluu 70 % (Lentoavun palkkio on 30 % korvaussummasta).
  2. Lentoavulle korvattavat oikeudenkäyntikulut ja -maksut. Nämä ovat oikeuskäsittelyn kuluja, jotka lentoyhtiö korvaa Lentoavulle, ja näistä 100 % kuuluu meille.

Lentoapu lähettää sinulle laskun, jonka erittely sisältää edellä olevan laskelman. Otathan huomioon, että maksat siis tällaisissa tapauksissa meille yli 30 % lentoyhtiöltä vastaanottamastasi maksusta siinä tapauksessa, että saamasi tilisiirto sisältää myös Lentoavulle korvattavat oikeudenkäyntikulut (kohta 2).

Kun olet maksanut meiltä saamasi laskun, sinulle jää 70 % lentoyhtiön maksamasta korvauksesta (kohta 1), eli sama summa, jonka olisit saanut siinä tapauksessa, ettei Lentoapu olisi vienyt asiaasi oikeuteen.

Mahdollisia ongelmatilanteita Olen saanut rahaa suoraan lentoyhtiöltä