Lentoapu-v-white-kopi.png

 

 

Flyhjælp on saapunut Suomeen! Olemme auttanut yli 270 000 asiakasta Pohjoismaissa

 

 

Lopulta se tapahtui. Meillä Flyhjælpillä olemme aloittaneet suuremman panostuksen suomalaiseen markkina-alueeseen, toivoen levittävämme tietoisuutta lentomatkustajien oikeuksista, jos lento viivästyy tai perutaan.

Eurooppalaisen lainsäädännön mukaan voit olla oikeutettu jopa 600 euron korvaukseen, jos lentosi viivästyy tai perutaan: https://eur-lex.europa.eu/resource.html?uri=cellar:439cd3a7-fd3c-4da7-8bf4-b0f60600c1d6.0006.02/DOC_1&format=PDF

 

 Euroopan komission tekemien tutkimusten mukaan suomalaisilla on muihin Pohjoismaihin verrattuna vähiten tietoa tästä oikeudesta, minkä pyrimme muuttamaan.

Tämä ei ole lentomatkustajien syy, vaan lentoyhtiöiden. Lain mukaan lentoyhtiöiden tulee tiedottaa asiakkaille heidän oikeuksistaan saada korvausta, jos lento viivästyy tai perutaan. Olemme huomanneet, että monet lentoyhtiöt eivät noudata tätä lain osiota ja siksi lentomatkustajat jäävät lopulta “häviäjiksi”.

 

Aloitimme Flyhjælpin vuonna 2014 ja olemme tämän jälkeen keränneet korvauksia lentomatkustajile yli 40 miljoonaa euroa. Tämä on pääasiassa tapahtunut Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa, mutta nyt on aika laajentaa toimintaamme myös Suomessa.

 

Palvelumme

Yksityishenkilöiden saattaa olla vaikeaa saada oikeutettua korvausta, koska lentoyhtiöt usein haluavat vaikeuttaa tätä prosessia. Siksi usea päättää käyttää yritystä kuten Flyhjælp, joka hoitaa koko prosessin alusta loppuun ja perii maksun vain, jos tapaus voitetaan. Jos lentoyhtiö kieltää korvausvaatimuksen, viemme tapauksen oikeuteen ilman mitään riskiä asiakkaillemme.

 

Voitamme 95% tapauksista, jotka viemme oikeuteen ja siksi voimme tarjota tämän asiakkaillemme täysin riskittömästi. Jos voitamme tapauksesi oikeuden ulkopuolella, perimme 30% korvausmäärästä. Jos tapaus joudutaan viemään oikeuteen, tulee lisäkustannuksia oikeudenkäyntikuluineen ja asianajajalisineen 15 prosenttia. Lue lisää käyttöehdoistamme.

 

Joka tapauksessa perimme maksun vain saamastamme korvauksista. Tämä tarkoittaa, että sinun koskaan tarvitse maksaa mitään omasta taskustasi. Alla on prosessimme yksinkertaistettuna:

 

 

Oliko lentosi myöhässä tai peruttu? Tee korvaushakemus!

Lentoapu auttaa saamaan jopa 600 euron korvauksen, jos lentosi oli myöhässä tai peruttu

 Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

 Tehokas ja asiantunteva palvelu

 Riskitöntä, nopeaa ja helppoa!