Lentoapu-v-white-kopi.png

LMetsäpalot riehuvat Kreikan lomasaarilla - Tärkeää tietoa matkustajille! 

 

Voimakkaat metsäpalot ovat vaikuttaneet merkittävästi moniin suomalaisiin matkustajiin, jotka ovat olleet lomalla Kreikan saarilla. Haluamme tiedottaa oikeuksista matkustajille, joiden matkaan metsäpalot ovat vaikuttaneet.Aluksi on tärkeää selvittää, onko matkan peruuttanut lentoyhtiö vai matkatoimisto. Jos matkan peruutti matkatoimisto, matkustajalla ei ole oikeutta korvauksiin, mutta hän voi olla oikeutettu muihin etuihin matkatoimiston sopimuksen mukaisesti, kuten uuteen matkaan.

Jos sen sijaan lentoyhtiö peruutti matkan, sovelletaan EU:n asetusta 261/2004, jonka mukaan matkustajalla on oikeus korvaukseen, ellei peruutus johtunut poikkeuksellisista olosuhteista. Metsäpalot ovat periaatteessa poikkeuksellinen olosuhde, joka on lentoyhtiön kontrollin ulkopuolella eikä siten oikeuta korvaukseen. Siitä huolimatta on olemassa poikkeuksia, joihin vaikuttuneiden matkustajien tulisi kiinnittää huomiota.

 

Lentoyhtiöllä on esimerkiksi velvollisuus kuljettaa matkustajat kotiin mahdollisimman nopeasti, kun poikkeukselliset olosuhteet ovat päättyneet. Jos lentoyhtiö ei täytä tätä velvollisuutta, vaikuttuneet matkustajat voivat silti olla oikeutettuja korvaukseen.Ymmärrämme, että EU:n lentomatkustajien oikeuksia koskevien monimutkaisten sääntöjen navigoiminen voi olla hämmentävää, etenkin poikkeuksellisten olosuhteiden, kuten metsäpalojen, tapauksessa. Siksi tarjoamme apua vaikuttuneille matkustajille. Voit avata tapauksen osoitteessa www.lentoapu.fi, jossa EU-lainsäädännön asiantuntijamme tutkivat tilanteesi ja selvittävät, oletko oikeutettu korvaukseen. Palvelumme on ilmainen, jos selviää, että et ole oikeutettu korvaukseen.

 

Jos olet yksi niistä epäonnekkaista matkustajista, jotka eivät ole voineet jatkaa matkaansa lomakohteeseen lentoyhtiön peruutuksen vuoksi, sinulla on luonnollisesti oikeus täyteen hyvitykseen matkan hinnasta - vaikka et olisikaan oikeutettu korvaukseen.

Olemme rinnallasi ja omistautuneita auttamaan kaikkia suomalaisia matkustajia, jotka ovat kokeneet peruutuksia ja häiriöitä Kreikan saarilla sattuneiden traagisten metsäpalojen vuoksi.

 

Oliko lentosi myöhässä tai peruttu? Tee korvaushakemus!

Lentoapu auttaa saamaan jopa 600 euron korvauksen, jos lentosi oli myöhässä tai peruttu

 Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

 Tehokas ja asiantunteva palvelu

 Riskitöntä, nopeaa ja helppoa!