Lentoapu-v-white-kopi.png

Henkilötietokäytäntö

 
Lentoapu käsittelee asiakkaidensa tietoja asianmukaisella ja lain edellyttämällä tavalla.

Hyväksymällä henkilötietojen käsittelyn periaatteemme vakuutat samalla olevasi yli 16-vuotias. Jos olet alle 16-vuotias ja haluat lähettää korvaushakemuksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Periaatteet:

Meille on tärkeää säilyttää henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti. Flyhjælp ApS (jäljempänä Lentoapu) takaa, että henkilötietojasi käsitellään voimassa olevan EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti (EU-asetus 2016/679). Henkilötietojesi käsittely perustuu seuraaviin tietosuojakäytäntöihin:

- Henkilötietoja käsitellään lainmukaisesti, asianmukaisesti ja läpinäkyvästi.
- Henkilötietoja kerätään vain selkeästi ilmoitettuihin, laillisiin tarkoituksiin, eikä niitä käsitellä tarkoituksiin liittymättömillä tavoilla.
- Kerättävät henkilötiedot ovat käsiteltävän asian kannalta tarkoituksenmukaisia, asiaankuuluvia ja välttämättömiä.
- Henkilötiedot ovat paikkansapitäviä ja tarpeen mukaisesti päivitettyjä.
- Henkilötiedot säilytetään vain niin kauan, kun niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty.
- Yritys varmistaa tekniikkaan ja organisaatioon liittyvien toimenpiteiden avulla, että henkilötietojen käsittely tapahtuu turvallisesti.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Kun lähetät korvaushakemuksen Lentoavulle, sinua pyydetään antamaan seuraavat tiedot itsestäsi ja matkakumppaneistasi:
- nimi
- osoite
- puhelinnumero
- sähköpostiosoite
- lennon varausnumero
- valtakirja
- pankkitilin tiedot.

Edellä mainitut tiedot ovat välttämättömiä korvaushakemuksesi käsittelyn kannalta.

Joissakin tapauksissa pyydämme sinua lisäksi toimittamaan kopion kuvallisesta henkilötodistuksesta. Jotkut lentoyhtiöt vaativat sen korvausvaatimuksen käsittelyä varten. Mikäli vaatimuksesi on saatettava tuomioistuimen käsiteltäväksi, saatamme pyytää sinua toimittamaan meille henkilötunnuksesi riippuen siitä, minkä maan tuomioistuin asiaa käsittelee.

Vieraillessasi sivustollamme käytämme keräämiämme tietojasi sisällön mukauttamiseksi ja parantamiseksi sekä sivulla olevien mainosten arvon lisäämiseksi.

Miksi keräämme henkilötietojasi?

Lentoavun ensisijainen päämäärä tietojesi keräämisessä on korvauksen hakeminen lentoyhtiöltä puolestasi. Tämän lisäksi keräämme tietoja palvelumme ja sisältömme optimoimiseksi. Kun asiasi on loppuun käsitelty, tapauksesi tietoja käytetään tilastollisiin tarkoituksiin. 

Pankkitilisi tietoja käytetään ainoastaan korvauksen maksamiseen tilillesi. Joissakin tapauksissa lentoyhtiö maksaa korvauksen suoraan sinulle – näissä tapauksissa pankkitilisi tiedot välitetään lentoyhtiölle. Lentoavulla, sen yhteistyökumppaneilla tai lentoyhtiöillä ei ole pääsyä tililläsi oleviin rahoihin.

Miten henkilötietojasi säilytetään ja käsitellään?

Henkilötietojasi käytetään ainoastaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty, ja niitä säilytetään vain tarkoituksen kannalta välttämättömän ajan.

Lentoapu säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan, kun se on asian käsittelyn kannalta välttämätöntä. Säilytämme tietojasi 3 vuoden ajan asiasi käsittelyn päätyttyä, minkä jälkeen kaikki sinuun henkilönä liitettävissä olevat tiedot poistetaan järjestelmistämme.

Lentoapu on tehnyt tarvittavat tekniikkaan ja organisaatioon liittyvät toimenpiteet varmistaakseen, että henkilötietojasi säilytetään turvallisesti, eikä niitä vahingossa tai lain vastaisesti poisteta, julkaista, kadoteta, aseteta epäsuotuisaan valoon tai luovuteta asiaan liittymättömien tietoon tai muuten käsitellä lain vastaisesti.

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Jotta voimme hakea korvausta puolestasi, meidän on luovutettava tietojasi sille lentoyhtiölle, jolta korvausta haetaan. Mikäli lentoyhtiö ei hyväksy korvausvaatimusta, meidän voi olla välttämätöntä luovuttaa tietojasi lisäksi tuomioistuimille, ilmailuviranomaisille ja asianajajillemme. Lisäksi tietojasi luovutetaan Lentoavun yhteistyökumppaneille. Lentoapu vaatii tietojasi vastaanottavilta yhteistyökumppaneiltaan, että nämä säilyttävät ja käsittelevät henkilötietoja lain edellyttämällä tavalla.

Tietojen luovuttaminen EU:n ulkopuolelle

Tietojen luovuttamiseen EU-alueen ulkopuolelle voi liittyä riskejä. Euroopan komission yleisen tietosuoja-asetuksen suoja pätee vain henkilötietojesi käsittelyyn EU-maissa ja niissä EU:n ulkopuolisissa maissa, joiden komissio arvioi tarjoavan riittävän tietosuojatason henkilötietojen käsittelyn kannalta.

Jos korvausvaatimuksen kohteena oleva lentoyhtiö on sijoittautunut muuhun kuin EU-maahan, meidän voi silti olla välttämätöntä luovuttaa sille henkilötietojasi. Luovutamme ainoastaan ne henkilötiedot, jotka ovat korvauksen hakemisen kannalta välttämättömiä.

Oikeus tarkistaa ja oikaista tietoja

Sinulla on aina oikeus saada tietää, mitä henkilötietojasi käsittelemme. Jos epäilet, että sinusta keräämämme tiedot ovat paikkansapitämättömiä tai puutteellisia, sinulla on oikeus oikaista ne. Voit myös perua suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Jos haluat perua suostumuksesi ennen kuin asiasi on käsitelty loppuun, saatamme periä palkkion siihen saakka tekemästämme työstä käyttöehtojemme mukaisesti.

Jos perut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, ilmoitamme siitä myös yhteistyökumppaneillemme.

Kaikki henkilötietojen oikaisu- ja korjauspyynnöt sekä pyynnöt poistaa henkilötiedot Lentoavun järjestelmistä tulee lähettää osoitteeseen hei@lentoapu.fi. Kirjoita viestin aiheeksi "Henkilötiedot". 

Jos epäilet, että Lentoapu on käsitellyt henkilötietojasi edellä mainittujen periaatteiden vastaisesti, voit tehdä siitä ilmoituksen tietosuojavaltuutetulle.

Yhteystiedot:

Tietosuojavastaava (DPO): Unnur Young
Lentoapu / Flyhjælp ApS
Y-tunnus: DK36917490
Holmbladsgade 133
DK-2300 Kööpenhamina S
Tanska
Puhelinnumero: +358 9 4272 7070
Sähköposti: hei@lentoapu.fi

Flyhjælp - Logo

Gustav Thybo perustaja & toimitusjohtaja

Gustav Thybo

perustaja & toimitusjohtaja

Philip Brechmann perustaja & IT-johtaja

Philip Brechmann

perustaja & IT-johtaja

Johan Thybo perustaja & talousjohtaja

Johan Thybo

perustaja & talousjohtaja

Rune asianajaja ja lakiasiainpäällikkö

Rune

asianajaja ja lakiasiainpäällikkö

Christina juristi ja hakemusten käsittelyn päällikkö

Christina

juristi ja hakemusten käsittelyn päällikkö

Kenneth talous- ja kirjanpitopäällikkö

Kenneth

talous- ja kirjanpitopäällikkö

Alex markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Alex

markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Guxi asiakaspalvelupäällikkö

Guxi

asiakaspalvelupäällikkö

Oscar Junior Claim Managerien tiiminvetäjä

Oscar

Junior Claim Managerien tiiminvetäjä

Gustav projekipäällikkö

Gustav

projekipäällikkö

Gry HR-vastaava

Gry

HR-vastaava

Rógvi viestintävastaava

Rógvi

viestintävastaava

Johan ohjelmistosuunnittelija

Johan

ohjelmistosuunnittelija

Petya ohjelmistosuunnittelija

Petya

ohjelmistosuunnittelija

Frederik ohjelmistosuunnittelija

Frederik

ohjelmistosuunnittelija

Dan ohjelmistosuunnittelija

Dan

ohjelmistosuunnittelija

Martin talousassistentti

Martin

talousassistentti

Heðin talousassistentti

Heðin

talousassistentti

Mathias markkinointiassistentti

Mathias

markkinointiassistentti

Linn Claim Manager

Linn

Claim Manager

Jan Claim Manager

Jan

Claim Manager

Dharshika Claim Manager

Dharshika

Claim Manager

Laurits Claim Manager

Laurits

Claim Manager

Axel Claim Manager

Axel

Claim Manager

Nicolaj Claim Manager

Nicolaj

Claim Manager

Erik Claim Manager

Erik

Claim Manager

Lorena Claim Manager

Lorena

Claim Manager

Katja Jr. Claim Manager

Katja

Jr. Claim Manager

Nicolas Jr. Claim Manager

Nicolas

Jr. Claim Manager

Nicolai lakiassistentti

Nicolai

lakiassistentti

Barbara juristi

Barbara

juristi

Anton juristiopiskelija

Anton

juristiopiskelija

Anna juristiopiskelija

Anna

juristiopiskelija

Unnur juristiopiskelija

Unnur

juristiopiskelija

Natalia lakiassistentti

Natalia

lakiassistentti

Aja lakiassistentti

Aja

lakiassistentti

Vera lakitiimin avustaja

Vera

lakitiimin avustaja

Christoffer asiakaspalvelu

Christoffer

asiakaspalvelu

Johan asiakaspalvelu

Johan

asiakaspalvelu

Stine asiakaspalvelu

Stine

asiakaspalvelu

Anna asiakaspalvelu

Anna

asiakaspalvelu

Lawen asiakaspalvelu

Lawen

asiakaspalvelu

Bodil asiakaspalvelu

Bodil

asiakaspalvelu

Patrick asiakaspalvelu

Patrick

asiakaspalvelu

Katinka toimistokoira

Katinka

toimistokoira

130.000 asiakasta
165 milj. € korvauksia
4.7 / 5 tähteä Trustpilotissa

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Oletko jo lähettänyt korvaushakemuksen?