Lentoapu-v-white-kopi.png

Henkilötietokäytäntö

 
Lentoapu käsittelee asiakkaidensa tietoja asianmukaisella ja lain edellyttämällä tavalla.

Hyväksymällä henkilötietojen käsittelyn periaatteemme vakuutat samalla olevasi yli 16-vuotias. Jos olet alle 16-vuotias ja haluat lähettää korvaushakemuksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Periaatteet:

Meille on tärkeää säilyttää henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti. Flyhjælp ApS (jäljempänä Lentoapu) takaa, että henkilötietojasi käsitellään voimassa olevan EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti (EU-asetus 2016/679). Henkilötietojesi käsittely perustuu seuraaviin tietosuojakäytäntöihin:

- Henkilötietoja käsitellään lainmukaisesti, asianmukaisesti ja läpinäkyvästi.
- Henkilötietoja kerätään vain selkeästi ilmoitettuihin, laillisiin tarkoituksiin, eikä niitä käsitellä tarkoituksiin liittymättömillä tavoilla.
- Kerättävät henkilötiedot ovat käsiteltävän asian kannalta tarkoituksenmukaisia, asiaankuuluvia ja välttämättömiä.
- Henkilötiedot ovat paikkansapitäviä ja tarpeen mukaisesti päivitettyjä.
- Henkilötiedot säilytetään vain niin kauan, kun niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty.
- Yritys varmistaa tekniikkaan ja organisaatioon liittyvien toimenpiteiden avulla, että henkilötietojen käsittely tapahtuu turvallisesti.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Kun lähetät korvaushakemuksen Lentoavulle, sinua pyydetään antamaan seuraavat tiedot itsestäsi ja matkakumppaneistasi:
- nimi
- osoite
- puhelinnumero
- sähköpostiosoite
- lennon varausnumero
- valtakirja
- pankkitilin tiedot.

Edellä mainitut tiedot ovat välttämättömiä korvaushakemuksesi käsittelyn kannalta.

Joissakin tapauksissa pyydämme sinua lisäksi toimittamaan kopion kuvallisesta henkilötodistuksesta. Jotkut lentoyhtiöt vaativat sen korvausvaatimuksen käsittelyä varten. Mikäli vaatimuksesi on saatettava tuomioistuimen käsiteltäväksi, saatamme pyytää sinua toimittamaan meille henkilötunnuksesi riippuen siitä, minkä maan tuomioistuin asiaa käsittelee.

Vieraillessasi sivustollamme käytämme keräämiämme tietojasi sisällön mukauttamiseksi ja parantamiseksi sekä sivulla olevien mainosten arvon lisäämiseksi.

Miksi keräämme henkilötietojasi?

Lentoavun ensisijainen päämäärä tietojesi keräämisessä on korvauksen hakeminen lentoyhtiöltä puolestasi. Tämän lisäksi keräämme tietoja palvelumme ja sisältömme optimoimiseksi. Kun asiasi on loppuun käsitelty, tapauksesi tietoja käytetään tilastollisiin tarkoituksiin. 

Pankkitilisi tietoja käytetään ainoastaan korvauksen maksamiseen tilillesi. Joissakin tapauksissa lentoyhtiö maksaa korvauksen suoraan sinulle – näissä tapauksissa pankkitilisi tiedot välitetään lentoyhtiölle. Lentoavulla, sen yhteistyökumppaneilla tai lentoyhtiöillä ei ole pääsyä tililläsi oleviin rahoihin.

Miten henkilötietojasi säilytetään ja käsitellään?

Henkilötietojasi käytetään ainoastaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty, ja niitä säilytetään vain tarkoituksen kannalta välttämättömän ajan.

Lentoapu säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan, kun se on asian käsittelyn kannalta välttämätöntä. Säilytämme tietojasi 3 vuoden ajan asiasi käsittelyn päätyttyä, minkä jälkeen kaikki sinuun henkilönä liitettävissä olevat tiedot poistetaan järjestelmistämme.

Lentoapu on tehnyt tarvittavat tekniikkaan ja organisaatioon liittyvät toimenpiteet varmistaakseen, että henkilötietojasi säilytetään turvallisesti, eikä niitä vahingossa tai lain vastaisesti poisteta, julkaista, kadoteta, aseteta epäsuotuisaan valoon tai luovuteta asiaan liittymättömien tietoon tai muuten käsitellä lain vastaisesti.

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Jotta voimme hakea korvausta puolestasi, meidän on luovutettava tietojasi sille lentoyhtiölle, jolta korvausta haetaan. Mikäli lentoyhtiö ei hyväksy korvausvaatimusta, meidän voi olla välttämätöntä luovuttaa tietojasi lisäksi tuomioistuimille, ilmailuviranomaisille ja asianajajillemme. Lisäksi tietojasi luovutetaan Lentoavun yhteistyökumppaneille. Lentoapu vaatii tietojasi vastaanottavilta yhteistyökumppaneiltaan, että nämä säilyttävät ja käsittelevät henkilötietoja lain edellyttämällä tavalla.

Tietojen luovuttaminen EU:n ulkopuolelle

Tietojen luovuttamiseen EU-alueen ulkopuolelle voi liittyä riskejä. Euroopan komission yleisen tietosuoja-asetuksen suoja pätee vain henkilötietojesi käsittelyyn EU-maissa ja niissä EU:n ulkopuolisissa maissa, joiden komissio arvioi tarjoavan riittävän tietosuojatason henkilötietojen käsittelyn kannalta.

Jos korvausvaatimuksen kohteena oleva lentoyhtiö on sijoittautunut muuhun kuin EU-maahan, meidän voi silti olla välttämätöntä luovuttaa sille henkilötietojasi. Luovutamme ainoastaan ne henkilötiedot, jotka ovat korvauksen hakemisen kannalta välttämättömiä.

Oikeus tarkistaa ja oikaista tietoja

Sinulla on aina oikeus saada tietää, mitä henkilötietojasi käsittelemme. Jos epäilet, että sinusta keräämämme tiedot ovat paikkansapitämättömiä tai puutteellisia, sinulla on oikeus oikaista ne. Voit myös perua suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Jos haluat perua suostumuksesi ennen kuin asiasi on käsitelty loppuun, saatamme periä palkkion siihen saakka tekemästämme työstä käyttöehtojemme mukaisesti.

Jos perut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, ilmoitamme siitä myös yhteistyökumppaneillemme.

Kaikki henkilötietojen oikaisu- ja korjauspyynnöt sekä pyynnöt poistaa henkilötiedot Lentoavun järjestelmistä tulee lähettää osoitteeseen [email protected] Kirjoita viestin aiheeksi "Henkilötiedot". 

Jos epäilet, että Lentoapu on käsitellyt henkilötietojasi edellä mainittujen periaatteiden vastaisesti, voit tehdä siitä ilmoituksen tietosuojavaltuutetulle.

Yhteystiedot:

Tietosuojavastaava (DPO): Unnur Young
Lentoapu / Flyhjælp ApS
ALV-tunnus: DK36917490
Holmbladsgade 133
DK-2300 Kööpenhamina S
Tanska
Puhelinnumero: +358 9 4272 7070
Sähköposti: [email protected]

Flyhjælp - Logo

Gustav Thybo perustaja & toimitusjohtaja

Gustav Thybo

perustaja & toimitusjohtaja

Philip Brechmann perustaja ja IT-johtaja

Philip Brechmann

perustaja ja IT-johtaja

Johan Thybo perustaja ja talousjohtaja

Johan Thybo

perustaja ja talousjohtaja

Alex markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Alex

markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Rune asianajaja ja lakiosaston päällikkö

Rune

asianajaja ja lakiosaston päällikkö

Christina juristi ja hakemusten käsittelyn päällikkö

Christina

juristi ja hakemusten käsittelyn päällikkö

Kenneth talous- ja kirjanpitopäällikkö

Kenneth

talous- ja kirjanpitopäällikkö

Guxi juridisen neuvonnan päällikkö

Guxi

juridisen neuvonnan päällikkö

Frederik IT-osaston päällikkö

Frederik

IT-osaston päällikkö

Nicolas Jr. Claim Managerien tiiminvetäjä

Nicolas

Jr. Claim Managerien tiiminvetäjä

Gustav projekipäällikkö

Gustav

projekipäällikkö

Gry HR-vastaava

Gry

HR-vastaava

Rógvi viestintävastaava

Rógvi

viestintävastaava

Johan ohjelmistosuunnittelija

Johan

ohjelmistosuunnittelija

Petya ohjelmistosuunnittelija

Petya

ohjelmistosuunnittelija

Dan ohjelmistosuunnittelija

Dan

ohjelmistosuunnittelija

Razvan ohjelmistosuunnittelija

Razvan

ohjelmistosuunnittelija

Martin talousassistentti

Martin

talousassistentti

Heðin talousassistentti

Heðin

talousassistentti

Celie talousassistentti

Celie

talousassistentti

Mathias markkinointiassistentti

Mathias

markkinointiassistentti

Dharshika juristi ja erityisasiantuntija, Norja

Dharshika

juristi ja erityisasiantuntija, Norja

Henna erityisasiantuntija, Suomi

Henna

erityisasiantuntija, Suomi

Linn hakemusten käsittelyn apulaispäällikkö

Linn

hakemusten käsittelyn apulaispäällikkö

Jan Claim Manager

Jan

Claim Manager

Laurits Claim Manager

Laurits

Claim Manager

Katja Claim Manager

Katja

Claim Manager

Nicolaj Claim Manager

Nicolaj

Claim Manager

Erik Claim Manager

Erik

Claim Manager

Lorena Claim Manager

Lorena

Claim Manager

Anton Claim Manager

Anton

Claim Manager

Nicolai lakiosaston apulaispäällikkö

Nicolai

lakiosaston apulaispäällikkö

Unnur lakiosaston apulaispäällikkö

Unnur

lakiosaston apulaispäällikkö

Natalia lakiosaston apulaispäällikkö

Natalia

lakiosaston apulaispäällikkö

Barbara juristi

Barbara

juristi

Anton juristi

Anton

juristi

Aja lakiasiantuntija

Aja

lakiasiantuntija

Anton juristiopiskelija

Anton

juristiopiskelija

Anna juristiopiskelija

Anna

juristiopiskelija

Anika juristiopiskelija

Anika

juristiopiskelija

Vera lakiassistentti

Vera

lakiassistentti

Christoffer juridisen neuvonnan apulaispäällikkö

Christoffer

juridisen neuvonnan apulaispäällikkö

Johan juridinen neuvonta

Johan

juridinen neuvonta

Stine juridinen neuvonta

Stine

juridinen neuvonta

Anna juridinen neuvonta

Anna

juridinen neuvonta

Lawen juridinen neuvonta

Lawen

juridinen neuvonta

Bodil juridinen neuvonta

Bodil

juridinen neuvonta

Patrick juridinen neuvonta

Patrick

juridinen neuvonta

Katinka toimistokoira

Katinka

toimistokoira

140.000 asiakasta
25 milj. € korvauksia
4.7 / 5 tähteä Trustpilotissa

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Oletko jo lähettänyt korvaushakemuksen?