Lentoapu-v-white-kopi.png

Lentoapu – lain tunteva yrityskumppanisi

 

 

Tee kuten ne yli 230 000 lentomatkustajaa, jotka jo ovat saaneet kauttamme korvauksia lentoyhtiöiltä.

 

Monilla yrityksillä saattaa lojua pöytälaatikoissa satojen tai jopa tuhansien eurojen arvosta lunastamatonta pääomaa vanhojen lentolippujen muodossa. Ne voivat olla avain suuriinkin korvaussummiin.

 

Korvausvaatimuksen esittäminen lentoyhtiölle saattaa olla kärsivällisyyttä vaativa prosessi, johon kiireisillä yrityksillä ei ole halua käyttää omaa aikaa  saati rahaa.

 

Lentoapu-yrityssopimus tarjoaa mahdollisuuden saada korvauksia sekä ilmaista ja lain tuntevaa juridista apua. Ilman, että se maksaa mitään.

 

 

Yrityssopimuksen solmiminen

 

Ota yhteyttä Alex Kirkebergiin osoitteeseen [email protected]. Otamme sinuun yhteyttä ja huolehdimme yrityksesi tarpeista.

 

 

Lentoapu-yrityssopimus

 

Miten varmistan, että pääsen heti seuraavalle lennolle, jos oma lentoni on peruttu? Entä jos matkatavarani katoavat? Voinko olla varma siitä, että lentoyhtiö hyvittää ylimääräiset kuluni?

 

Lentoapu-yrityssopimuksen avulla varmistat, että sinä tai työntekijäsi ette jää yksin kysymystenne kanssa. Yrityssopimus takaa suoran pääsyn juridiseen neuvontaan. Olemme valmiita auttamaan, kun olette jääneet lentokentälle ilman pääsyä suuntaan tai toiseen.

 

Yrityssopimuksen avulla varmistat, että lentokentällä tapahtuvissa ongelmatilanteissa työntekijäsi saavat välittömästi tietoa oikeuksistaan. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että lentoyhtiö voi suostua helpommin varaamaan paikan heti seuraavalle lennolle, tarjoamaan ruokakuponkeja tai tarvittaessa järjestämään ilmaisen majoituksen. Näin odotusajan voi käyttää työskentelyyn pelkän odottelun sijaan.

 

Lentoapu toimii lentomatkustajan oikeuksien juridisena neuvonantajanasi. Autamme hakemaan korvauksia myöhästymisistä ja varmistamme, että lentoyhtiö hyvittää mahdolliset lisäkulut.

 

 

Ilmainen pääsy loungeen ja alennusta pysäköintimaksuista

 

Lentoapu-yrityssopimus tarjoaa myös joukon lisäpalveluita. Työntekijäsi voivat esimerkiksi saada apua myös yksityismatkoillaan, ilmaisen pääsyn loungeen tai alennusta lentopysäköinnistä.

 

Ota yhteyttä soittamalla numeroon +45 30 23 36 90 tai lähettämällä sähköposti Frederik Hedegaardille osoitteeseen [email protected]. Kerromme lisää siitä, miten voimme auttaa saamaan lentoyhtiöiltä yrityksellesi kuuluvat korvaukset.

 

Jos yrityksesi on oikeutettu korvaukseen, miksipä et vaatisi sitä?

Oliko lentosi myöhässä tai peruttu? Tee korvaushakemus!

Lentoapu auttaa saamaan jopa 600 euron korvauksen, jos lentosi oli myöhässä tai peruttu

 Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

 Tehokas ja asiantunteva palvelu

 Riskitöntä, nopeaa ja helppoa!